torstai 19. marraskuuta 2015

Herrasnalle Manun ensimmäinen asu (liivi ja solmio)


Oli tietenkin luontevaa ommella Manun garderobin perustaksi ensin monikäyttöisiä perusvaatekappaleita arkeen. Tyylikäs satiiniliivi on väriltään heleä mutta neutraali, joten se tulee sopimaan monenlaisen asukokonaisuuden lähtökohdaksi. Mahtipontinen kovetettu kaulus on jäykkä ja varsin korkea ja siten istuvuudeltaan hivenen epämukava, mutta tässäkin asiassa menin asiakkaan ehdoilla. Manu on valmis tinkimään mukavuudesta,  mutta ei milloinkaan tyylistä.


Manu otatti itsestään muotokuvan.

Minä teen jatkuvasti  parhaani asiakkaani viihtyvyyden puolesta.


8 kommenttia:

 1. David Suchet/Hercule Poirot on melkein yhtä tyylikäs kuin herrasnalle Manu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kysyä Manun perheeltä, että voinko kertoa edellistä Manulle itselleen. Manu nimittäin suhtautuu joihinkin asioihin vahvasti tunteella, niin olen kuullut, ja mietin nyt, että voisiko tuollainen kehu saada hänet pois tolaltaan.

   Poista
 2. Manun jo yli 30 vuotta tunteneena voin todeta, että olet toteuttanut viimeistä piirtoa myöden täydellisesti hänen fantasiansa. Manu suositteleekin ateljeetasi mitä lämpimimmin sekä vertaansa vailla olevan tyylin että yksilöllisen ja laadukkaan asiakaspalvelun vuoksi. Bravo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa!
   Kts. edellinen kommentti, jossa Manua verrataan hänen esikuvaansa (ja esikuvan näyttelijään). Onko kyseisen kommentin sisältö liian tunteita herättävää informaatiota Manulle?

   Poista
  2. Kiitos Jennille kauniista sanoista! Hankala kysymys... On tietysti riskinsä, että Manu voisi pitää tätä sanomista jonkinlaisena pienenä pyhäinhäväistyksenä. Toisaalta on mahdollista, että hän tulkitsee sen yksinkertaisesti kirjoitusvirheeksi. Ehkäpä Jenni tarkoitti sittenkin, että Manu on lähes yhtä tyylikäs kuin Poirot? Tämä olisi suuri kohteliaisuus. Manulla on kyllä erinomainen itsetunto ja luottamus omaan tyylikkyyteensä (joka varmasti nousee ihan uusiin sfääreihin tämän ateljeematkan jälkeen). Poirot nyt vain on ihan omassa kategoriassaan Manun maailmassa.

   Poista
 3. Ihastuttavaa! vihreäsamettihaalarinen, keltaturkkinen herrasnalle suuntaa luottamuksensa ateljeenne luomuksiin! 36 vuotta samoissa samettihaalareissa saa nyt kuulema riittää. On toki aika ikävää, jos vuosikymmenten aikana palvelusväki ei saa aikaan kuin mini-isoäidinneliöistä virkatun päiväpeiton 37 vuotta vanhan herrasnallen puusängyn päälle. Kyseinen herrasnalle ei ole löytänyt Beneluxista yhtään lähellekään taitojanne yltävää ompelijaa, joten hän valmistautuu matkaan toiveikkaana.
  p.s. tarvitko kaikenlaisia silkkinauhoja? Niitä kertyy kasoittain Balkanilta, siellä paketoidaan kaikki vähäpätöisetkin ostokset hörhelöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ilo saada palvella keltaturkkista herrasnallea! Olen imarreltu, että hän on kääntämässä toiveensa pohjoisen kotimaansa tarjontaan, vaikka hän on sentään saanut pitkään asua Manner-Euroopassa, eikä missä tahansa siellä, vaan vieläpä kaikkien viiksellisten herrasmiesten esikuvan, Poirot'n, synnyinmaassa. (Mainio linkki Manun ja keltaturkkisen herrasnallen välillä tämä Poirot!)
   Silkkinauhoja kuluu aina. Siskoillani myös. Että kyllä kysyntää on :)

   Poista
 4. Ateljeessasi on kerrassaan mahtava asiakaspalvelu :-) Vastaa taatusti kaikkiin Herrasnallen toiveisiin!

  VastaaPoista