tiistai 28. helmikuuta 2017

Nukkejen prinsessasynttärit (tai jotain)

Vietimme viikonloppuna perinteistä hiihtolomalle ajoittuvaa nukkejenpukemisiltapäivää siskoni kanssa. (Hoksasin juuri äsken, että kyseessä on perinne. Ehkei aivan jokavuotinen, mutta kaava on helposti havaittavissa kun katsoo ajassa taaksepäin.) Työjako oli selvä. Pikkusisko puki pieniä nukkeja, isosisko (minä) puki isoja nukkeja. 

Koska kyseessä oli nostalgisvivahteinen laatuaika siskosten kesken, inspiroiduin pukemaan nukkeni siten, miten pikkusiskoni olisi joskus vuoden 2000 nurkilla halunnut minun pukevan ne (jos minulla silloin olisi ollut samat nuket ja vaatteet niille). No. On minua muutenkin miellyttänyt ajatus pukea Animator-nukkerivini satiiniin ja loimusamettiin ja prinsessahömppään, koska minulta löytyy jo melko vakuuttava annos sitä laatua.

Synttärisankarilla tietysti on suurin (suurempi) tiara.

P. S. Ihan oikeasti pikkusiskoni ei olisi silloin vuoden 2000 nurkilla puetuttanut nukkeja kuvan esittämällä tavalla. Hän olisi halunnut kullekin nukelle pari kerrosta enemmän mekkoja (sekä housuja) ja asut olisi viimeistelty lukemettomalla määrällä vöitä, nauhoja ja huiveja. Villabaskereista en tiedä sanoa. Mutta kai tiara aina baskerin voittaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti