sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Irlannin-matka, osa 2: Jäniksenä matkustaneiden seikkailutLöytyi hyvä B&B-paikka.

Piknikillä Castletown Housen mailla.

Castletown Housessa on ennenkin vieraillut parempaa väkeä.

Castletown Housen pääportaikko. Lady koki tilassa avaruuden tuntua.

Saman paikan Long Gallery.


Kuvassa naamoja. (Kortissa on kuvattuna Castletown Housen Print Roomin seinää. Print Room oli 1700-luvun Facebook-seinä. Ladyt ja muut muodikkaat henkilöt teetättivät kuvia itsestään, sukulaisistaan, ystävistään ja cooleista tyypeistä ja liistrasivat ne seinälle.)

Kilcullenissa. Henkisenä tukena kangasostoksilla.

Russborough House. Tuntui kuulemma kotoiselta.

Piknikillä Russborough Housen mailla.

Kyllä kelpasi, autereisessa linnunlauluisessa aamussa.

Näytelmäkirjailija halusi itsestään kuvan Russborough´n kirjastossa.

Sally Gap. Näissä jylhissä maisemissa Seri koki kirjallisia inspiraation hetkiä.

Turistikuva lampaan kanssa.

Lough Tayn luona. Lough Tay ei näy. Se on montussa takana. Lough Tayn rannalla on Guinessin suvun kartano. Oluen ystävänä Seri olisi tahtonut vierailla kartanossa, mutta pihatien portti oli lukossa.

Atlantin rannalla Brayssa.Retkellä Digby Bridgen luona.

Turistikuva joutsenen kanssa.

Piknikillä Digby Bridgen kupeessa. Seri keksi Kuolemattomaan näytelmäänsä kaksi uutta sanaa: "smaragdin" ja "vihreä". Lisäksi Seri päätti lisätä näytelmäänsä Wilhelm Tellin, Lumikin, lumotun kauriin ynnä muiden hahmojen seuraksi leprekaunin.

Turistikuva lehmän kanssa.

Juhlava illallinen matkan viimeisenä iltana.2 kommenttia:

  1. Mitä ihanuuksia! Serin ja Ladyn kanssa maisemakuvat on paljon parempia kuin pelkiltään. Ja mikäs heillä oli matkustaessa, kun periltä löytyi juuri heidän mittoihinsa soveltuva majapaikkakin. Onnelliset jänikset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tulekin hassu kulissivaikutelma taustoihin noissa kuvissa? Samaa mieltä olen, että kaikki reissun maisemakuvat onnistuivat parhaiten Serin ja Ladyn kanssa. Ehkä jos mulla olisi järkkäri (ja osaisin käyttää sitä), voisi pelkät maisematkin näyttää hyviltä. Digipokkari haalistaa värit ja latistaa suhteet, kun sen linssi ei pysty ymmärtämään syvyyksiä ja ulottuvuuksia. (Huoh. Mä niin haluaisin kameran... Joskus monta vuotta sitten sanoin, että haluaisin kameran, ompelukoneen ja kartan. Kaksi mulla on jo kolmesta! Ehkä kamerakin vielä joskus.)

      Poista