sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tämä ei jää tähän

Voisikohan meidän kissallamme olla joku taikavoima?

Haluaisin ehkä pöllön.

Luen Harry Pottereita. Ensimmäistä kertaa koko sarjaa. 


5 kommenttia:

 1. :) Miksei? Kannattaa seurailla! Kissaa siis. Luin itse koko sarjan kesällä. Pidän.

  VastaaPoista
 2. Uskon, että Arthurilla on taikavoimia. Ei se muuten käyttäytyisi niin kuin käyttäytyy. Pöllö kyllä olisi mukava. Harmi vain kun ne valvoo öisin...

  VastaaPoista
 3. Minä haluaisin pöllön! Olen fani: joskus kotona voi yhdellä silmäyksellä havaita puolenkymmentä pöllökuvioitua esinettä :-)
  On päässyt hujahtamaan muutama vuosi siitä, kun luin Potterit. Viimeisen osan alistuin hankkimaan englanniksi, etten vahingossa törmäisi juonipaljastuksiin käännöstä odotellessa. Sulkeuduin viikonlopuksi huoneeseeni, kävin välillä vain syömässä ja itkin loppua kohti kuin vesiputous. Luin käännöksenkin sen ilmestyttyä, koska tykkään niistä enemmän kuin alkuperäisistä.
  Miellyttäviä hetkiä Potterin parissa (tai ehkä olet jo ehtinyt loppuun?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt ovat kieltämättä kovasti hauskoja!

   Minä en edes viitsi yrittää Pottereita englanniksi. Siinä olisi miettimistä tuntemattomien sanojen kohdalla, että onko tämä nyt keksitty sana vai sanakirjasta löytyvä... Onneksi käännökset ovat kerrassaan erinomaisia!

   Luin koko sarjan jo. Ja ostin ne eilen käytettynä itselleni... Ensi viikolla noudan ne kotiin ja alan uusintakierroksen! Luullakseni kirjoitan sitten vasta niistä jotakin tänne.

   Poista