sunnuntai 21. elokuuta 2016

Edelleen rokokoota ajatuksissa


Usvainen kuva raottamaan esirippua, että mitä tuleman pitää
Työn alla on nyt kaksi asukokonaisuutta: pierrot-tyyppinen jakku ja valkoinen hame sekä pet-en-l'air-takki ja tikattu silkkihame. Toisesta asusta hame on jo valmis, toisesta asusta takki (valitettavasti valmiit osat eivät näytä hyviltä keskenään!). Tikattua hametta varten ei ole edes olemassa vielä kangasta.

Olen lähdössä Irlannin korkeanpaikan ompeluleirilleni (paitsi! ystäväni työhuone on siirtynyt toisesta kerroksesta ensimmäiseen, jonka vuoksi en  varmaan voikaan kutsua leiriä korkeanpaikanleiriksi! harmillista!) neljäntoista päivän... se on... kahden viikon (!)  päästä. (Kylläpä tänään esiintyy huutomerkkejä sulkeissa.) Haluaisin saada nämä kaksi asua valmiiksi leiriin mennessä, sillä siskoni lupasi minulle kameransa lainaksi. Ja ystäväni lupasi minulle irlantilaisen kartanon ja irlantilaisia maisemia kuvausrekvisiitaksi. Ja minun sydämessäni on lämmin muisto kesäisestä kuvausretkestä Kallossa. Oli hulppean tavattoman älyttömän hauskaa ottaa kuvia nukeista! Niinpä sormeni suorastaan syyhyävät päästä hyvän kameran kanssa vaikkapa Russborough'n pihamaalle. Mikä sen täydellisempi tausta rokokooasuiselle nukelle kuin 1700-luvun kartano! Sisuskaluni hyppivät riemusta pelkästä ajatuksesta!

Eli. Suunnitelma A on ladata joskus syyskuun lopulla tänne blogiin National Geographicin ja Voguen kuvien tasoisia otoksia nukkejeni uusista rokokooasuista. Suunnitelma B on ladata joskus syyskuun lopulla tänne blogiin otoksia pianoni päällä seisovista nukeista uusissa rokokooasuissaan. Toivon pääseväni lähemmäksi suunnitelma A:ta kuin B:tä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti