lauantai 27. elokuuta 2016

Rokokoohommelit jatkuu

Nyt hykerryttää niin että melkein pyörryttää!

Muistaakseni tuon pitkän härvelin nimi on kääntöneula. Se on nerokas! Sen avulla 0,5 cm kapea ja 95 cm pitkä nauha valmistui melko pienellä vaivalla. Olihan sen pitkän tuubin kääntäminen vähän ähmäämistä, mutta työ oli kuitenkin vain murto-osa siitä, mitä olisi pitänyt säätää, jos ei olisi voinut ommella pitkulaista koristenauhaa nurinpäin ja vain kääntää lopuksi.

Tässä yksi hykerrytys.Tuo valkoinen vuori, etenkin takin töpöliepeessä, on niin raikas ja ihana, että hypityttää tasajalkaa. Vuori on tällä hetkellä koko takin suosikkiosuuteni.

Tässä kohtaa hykerrytys alkaa pyörryttää. En kestä tuota väriyhdistelmää! Miten joku voi olla noin kaunista! Ja miten silkki on noin kaunista! Kuvassa on siis hamekangas pet-en-l'air-takkia varten. Alkupeäisen suunnitelman mukaan hameesta piti tulla tikattu. Mutta tuon silkin pinta on niin kaunis tuollaisenaan, että mitä sitä tikkaamisella pilaamaan! Sopii mulle. Säästyy vaiva. Tällä haavaa...

Tässä on pyörrytyksen viimeistely. Liikaa ihania mietittäviä asioita. Kuvassa esiliinakangas asun viimeistelyä varten. Maailman ihanin ongelma miettiä, että tuleeko esiliinaan pitsiä vai ei, ja jos, niin mitä pitsiä ja miten paljon.




1 kommentti:

  1. Hei! Kävin ihastelemassa nukkiesi vaatteita,,ovat kyllä super ihania... :)

    VastaaPoista