sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Vieraskirjarulla

Minulla oli monta kuukautta mielessä, että pitää hankkia uusi vieraskirja, kun vanha alkoi lähetä loppuaan. Mutta koska en käy kuin Kiinassa ja Irlannissa ja Alepassa, niin hankkiminen oli vähän hankalaa. Ja siis. Vieraskirjaa en anna kenenkään muun ostettavaksi! Eli piti keksiä oma ratkaisu. Joten. Tein itse!

Saanko esitellä! Ehkä Suomen eka vieraskirjarulla!







Ompelin piirustuspaperistani vihkoja neljä nidettä. Rullaan mahtuu vielä ainakin toiset neljä nidettä.  Kehittelin myös vieraskirjakaavakkeen vieraskirja- tai valkoisenpaperinkammoisille tai väsyneille vieraille. (Minulla on tapana tilastoida aina vieraskirjojen loppuun vieraiden määrät ja laskea, montako vierasta meillä on käynyt vuodessa, viikossa, kuukaudessa ja päivässä (0,25 kpl) ja kuka meillä on käynyt eniten. Vieraskirja numero neljän päätteeksi tein jopa pylväsdiagrammin. Sanoisin, että vieraskirja on minulle harrastus :) Laskeminen on aina aika työlästä, joten tällä kertaa taidan tehdä laskelmat joka niteen loppuun, ettei loppulaskenta ole niin aikaavievä.)

VK tarkoittaa vieraskirjaa, ei virsikirjaa. Ja numero viittaa tietenkin siihen, että meneillään on on nyt viides yksilö.


Tilkut ovat viime jouluna itselleni lahjoittamiani Modan Hyde Park -kankaita (partitiivi on harhaanjohtava, sillä tuohon meni koko setti). Tulin todistaneeksi itselleni, että en seisota kankaita liikaa komerossa, joten hankin juuri itselleni option uusiin kangashankintoihin! (Vitsi vitsi.) On aina tosi hauskaa, kun johonkin projektiin löytyy kaapeista juuri täydelliset materiaalit ilman ensimmäistäkään hankintatarvetta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti