tiistai 13. helmikuuta 2018

Nuket lumisissa tunnelmissa

Kun saatiin vihdoin kunnolla lunta, en minä ollut ainoa, joka riemastui:

Hänellä oli niin kiire rynnätä ulos, ettei siinä jäänyt saumaa komentaa, että takki päälle ja housut jalkaan!

Onneksi hän oli hyvin nopea ja tehokas riehuja...

... ja lähti kipittämään takaisin sisälle ennen kuin kastui kunnolla. (Ei saanut nuhaa!)

Tässä on vähän tyylikkäämpi ja hillitympi lähestymistapa talven iloihin:


2 kommenttia:

 1. Huh! Minulle tulee kylmä, kun näen Ruususen lumessa noin kevyessä vaatetuksessa! Mietin myös, onko Meridalla tarpeeksi kerroksia päällä talviolosuhteisiin, kun leninki ja alusvaatteet taitavat olla varsin ohutta puuvillaa. Vilukissan mietteitä :-)
  Mutta lumi ja helmikuun valo ovat kyllä ihania ja samoin nämä kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihan samat mietteet mulla! Onneksi Ruususella on sentään kaulahuivi ja villasukat... Ja paidan alla on toppi ja hameen alla leggingsit (ja polvisukat villasukkien alla). Mutta crocsit on kyllä aika pohjanoteeraus. Neiti palasi sisälle nilkat märkinä, ja heti vaihdettiin päälle kuivat sukat, farkut ja villapaita. Vähän minua huvitti, että sisällä sitten oli lämmintä päällä. Mutta hyvä niin!

   Kun kuvasin Meridaa, mietin myötätuntoisena entisaikojen naisväkeä. Meridalla oli päällään sukkikset (1800-luvun alussa sellaisia ei kyllä vielä ollut...) ja alushousut, alushame, aluspaita, hame ja jakku, jossa on vuori. Ja sitten tuo viitta ja villakaulahuivi. Todennäköisesti realistista olisi ollut vielä vähintään yksi villa-alushame ja villasukat, ainakin. Sää kuvauspäivänä oli kyllä tosi otollinen, oli pieni kuiva pakkanen. Ei ollut kylmä, kun ei ollut kosteaa.

   Poista