keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Uusi nukkeperheenjäsen


Hän kirjaimellisesti lensi luoksemme Atlantin yli.
Blogi on ollut varsin hitaasti päivittyvä pitkän aikaa. Se johtuu siitä, että blogi valitettavasti ei päivity itsekseen eikä edes minun ajatukseni voimalla. Harva se päivä mietin itsekseni blogi-ideoita. Kuviakin olisi jonossa vaikka millä mitalla. Ja yhdessä muistikirjassa on monta sivua muistiinpanoja herraskartanojen sisäkköjen puuhista. Homman nimi vain on sellainen, että olen liian väsynyt päivittämään blogia. Kökkö homma, sillä blogin pitäminen on minusta hauskaa! 

...

7 minuutin tuijotusta tyhjään.

15 riviä poistettua tekstiä.


Lisää tuijotusta tyhjään.


...


Ja nyt alkoi etusormeakin vihloa! Kyllä on vastatuulta nyt bloggaamiselle!

Kuulkaa. Jatkan tutuksi tullutta linjaa. Kuvia. Ei ehkä edes kuvatekstejä. Koska nyt puutui jo kämmen. Mutta kun minähän saatan tämän valmiiksi nyt! Nimittäin uusi nukkeperheenjäsen saapui luoksemme jo kuukausi sitten ja olen siitä lähtien odottanut intoa puhkuen, että pääsen esittelemään hänet. Niin että.

Vastaanottokomitea. Huomatkaa komitean suomalainen/suomalaisin jäsen ruutumekossaan taustalla ujostelemassa.

Hän on Helen Kish -nukke. Kasvot on käsin maalattu. Ja kauniisti onkin. Olen kovasti ihastunut hänen katseeseensa. Siinä on päättäväisyyttä ja unelmointia sopivassa suheessa annosteltuna.

Sitten monta kuvaa eri kuvakulmista. Vähän melkein niin kuin täysi kierros tehdään seuraavaksi.Hänen kauppanimensä on High Flying Raven, jonka vuoksi kai hänellä on tällainen taipumus katsella taivaisiin.

Hänen asukokonaisuutensa on kerrassaan hykerryttävä. Nerokas idea tämä hempeän mekon yhdistäminen railakkaisiin kenkiin ja sukkiin. Ja kaiken kruununa on ekassa kuvassa näkyvä lentäjänlakki, lasit ja ihastuttaa takki. Niistä minulla ei jostakin ihmeellisestä syystä ole vielä oikein asiallisia kuvia.

Mahtavat kengät!


Tähän olisi hyvä saada joku loppulause, mutten osaa oikein kehitellä.

Ei mutta, ainahan voi toivotella!

Aurinkoista kevättä kaikille!


4 kommenttia:

 1. Kaunis ja ilmeikäs nukke, todella taitavasti tehty. <3 Onnea hankinnalle. Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän nuken puolesta ja omasta puolestani! Olen kyllä onnekas :)

   Poista
 2. Ihana nukke:) yllattäen riehaannuin nettiaktiivisuuteen ja näin huiman joukon kuviasi myks Instagramissa. Kaipaatko Pip studiota lisää? Mulla oi syksittäiskappaleita heittiöinä kaapissa yhden pois muuttaneen jäljiltä. Ne on hienoja mutta kuppeja on muutenkin liikaa, saat jos haluat - ainahan kupposia voi olla enemmankin...t:Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen instaillut viime aikoina enemmän kuin bloggaillut. On niin helppo ladata yksi kuva ja höpöttää jotakin...
   Jaa että kaipaanko Pip Studiota lisää! No tua... Katsoin tuonne keittiön hyllylle, ja mahtuisihan sinne muutama kuppi :D Mä aina katan eriparikupeilla, joten yksittäiskappaleet olisi erinomainen lisä! Niin että kyllä kiitos <3 <3 <3

   Poista