Sinihanhi

Blogin kirjoittaja

Asetin itselleni näköjään otsikon, jonka alle en osaa kirjoittaa mitään.

Nimeni on Elina, olen syntyjäni satakuntalainen, mutta asun nyt Helsingissä. 

Minulla on äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan koulutus, mutta siitä huolimatta blogini vilisee lyöntivirheitä.  Varmaan myös pilkkuvirheitä. Olen toiminut hetken aikaa opettajana yläkoulussa, toisen hetken kirjallisuus- ja kirjoitusryhmän vetäjänä kansalaisopistolla ja kuvittanut yhden australialaisen lastenkirjan.

Minulla on kissa, jota söpöksyn joka päivä (siitä huolimatta että se syö villasukkia).

Minulla on yksi nukkekoti olohuoneessa lipaston päällä, yksi makuuhuoneessa sängyn alla, yksi vaatehuoneen ylähyllyllä ja yksi kokoamattomana sohvan takana.

Prokofievin kolmas pianokonsertto on yksi maailman iloisimmista asioista.


Miksi blogini on sillisalaatti ?

Vuosien varrella olen välillä suunnitellut tästä tyylikästä ja asiapitoista blogia, jossa on hienoja kirjallisuusjuttuja ja maailmaasyleileviä humanistisia ja ehdottoman omaperäisiä ajatuksia. Välillä olen ajatellut muuttavani tämän käsityöblogiksi. Toisinaan olen ajatellut pitäytyä pelkissä kuulumisissa.

Maailmaasyleilevä humanistinen omaperäinen kirjallisuusblogi on jäänyt toteutamatta, sillä ei minulla ole hermoja eikä taitoja sellaiseen. En ole rajannut tätä käsityöblogiksi, koska se olisi minulle tylsää. Pelkkiin kuulumisiinkaan en ole päätynyt yksinkertaisesti siitä syystä, ettei minulla ole kuulumisia. Näin ollen olen päätynyt mikstuuraan.


Blogin nimi

Blogin nimi juontaa 1990-luvun lopulta, jolloin  piirsin paljon pingviinejä ja hanhia. Muistan kirjoittaneeni kouluaamuisin viestilappuja, joissa toivotin toisille perheenjäsenille hauskaa päivää. Kuvitin laput hanhella, joka puuhasi milloin mitäkin. Jostakin syystä hanhi jäi pyörimään takaraivooni, ja kun vuosia myöhemmin piti keksiä blogille joku mukava ja neutraali nimi, kokeilin erilaisia hanhipohjaisia yhdistelmiä. Sinihanhi oli mukavin, mitä keksin.

Hanhi 2000-luvun alussa.

Sinihanhi muualla

"Muualla" on aika vahvasti sanottu. Mutta minä luuhaan myös näillä sivuilla:

https://www.facebook.com/sinihanhi (epäsäännöllisesti)
https://www.instagram.com/sinihanhi/ (melko aktiivisesti)
https://puutarhankorvike.blogspot.fi/ (kuollut ja kuopattu)
https://www.pinterest.com/elinajarvinen/  (muutama taulu kartanoista ja aikakausipuvuista)


Yhteystiedot

sinihanhi@gmail.com
Telepatiaakin saa yrittää, mutta luullakseni se ei toimi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti