maanantai 21. maaliskuuta 2022

Auta Ukrainaa -värityskuva


(Itse värityskuvalla, siis sen aiheella, ei ole mitään tekoa Ukrainan kanssa.)

Olen nyt tuijottanut tyhjää ruutua riittävän kauan. Jätän kaikki saatesanat kirjoittamatta. Aihe on niin iso, että pari sanaa ei tunnu riittävän. Ja minä taas olen niin isosti väsynyt, etten jaksa kirjoittaa paria sanaa enempää. Joten.

Piirsin värityskuvan. Ajatus on, että jos haluatte lahjoittaa 5 euroa Ukrainan hyväksi, minä lahjoitan teille oheisen värityskuvan PDF-tiedoston. Ohjeet:


1) Lahjoita (linkki alla) vähintään 5 euroa. (Sivulla on valmiina nappulat isompien summien lahjoittamiseen, mutta siellä voi valita myös 'muun summan' ja syöttää kenttään 5 euroa.)

2) Ota kuvakaappaus.

3) Lähetä kuvakaappaus minulle osoitteeseen sinihanhi@gmail.com ja minä vastaan sähköpostilla, jossa liitteenä PDF-tiedosto.

Linkki UNICEFin lahjoitussivulle:  Auta Ukrainan lapsia 

Tee lahjoitus ma 28. 3. 2022 mennessä


Värityskuva on tällainen (tietenkin ilman nimikirjaimia kuvan päällä):

Kuvassa teehetkeä viettävät vanhat lapsuudenystäväni. Jos iskee värivalinta-ahdistus, voitte napata mallia alla olevasta kuvasta.

1 kommentti:

  1. Oheisella värityssivulla Varityskuvat verkossa - Tulostettavia Värityskuvia Lapsille voit värittää missä tahansa Ukrainan osassa. Jos 5 euroa ei riitä hyväntekeväisyyteen ja täytyy ylittää 10 euroa, niin kerro minulle mikä summa olisi hyödyllisin, niin teen laskun yritykseni tilille!

    VastaaPoista