perjantai 16. elokuuta 2013

Vaikeaa!

Aargh!!! Minulla on IHAN liikaa kivoja kankaita! Piti tehdä mukamas lonkalta ja siinä sivussa nukenhame (mitä muutakaan). Ajattelin rakentaa sen tyllin ympärille. Onneksi oli sentään sen verran ajatusta. Sen jälkeen mietinkin kolme vuorokautta hameen muita kankaita. Lopulta karsin kangasvaihtoehdot kahdeksaan. Kohta kuitenkin ne kahdeksan kangasta vaihtuivatkin kolmeksitoista muuksi kankaaksi. Ja niin edelleen.

Ongelmallista on aina, että moni yhdistelmä on tosi kiva tai hauska tai nätti tai romanttinen tai kontrastinen, ja sitten syntyy ajatuksia, että niin, näistä tulis kanssa kiva ihan oma mekkonsa. Sitten ei osaa päättää ja sitten sitä vain jumittaa, koska pitää hylätä potentiaalisia täydellisiä vaihtoehtoja. Semmoista se on monessa muussakin asiassa kuin ompelemisessa. (Alan näköjään tehdä ompelemisesta jotakin elämän metaforaa.)

Nytkin potentiaalinen täydellinen vaihtoehto jäi leijumaan ilmaan. Se oli joku muu kuin tämä:

Hauska hame tuli, mutta värit eivät menneet ihan nappiin. Kangasratkaisut toimivat siihen asti kunnes ompelin hihat. Niiden  kangas osoittautui valjuksi valinnaksi. Lopuksi valitsin vyökankaan, ja se onneksi parantaa hihojen asemaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti