lauantai 19. toukokuuta 2018

Kuninkaallista häähumua ja pilvin pimein morsiusneitoja



Neitokaiseni ottavat ilon irti kuninkaallisista häistä. He kiristivät minut kaivamaan ykköspitsini jotta he voisivat kuorruttaa niillä itsensä. He kun haluavat olla tänään morsiusneitoja. (Huom! Heidän mielestään huntu on myös morsiusneitojen etuoikeus.) 

No. Minä annoin heidän kuorruttaa itsensä:









Lopulta kuitenkin sovimme, että vähän autan heitä, että saadaan pitsit riittämään kaikille. Tässä liuta kuvia lopputuloksesta.




Sigridissä on ylevän levollista tyyliä.



 Anna ei suostunut luopumaan pitsimetreistään.



 Esteristä kuoriutui viktoriaanishenkinen morsiusneito.



 Roísínin hiuslaitteessa on glamouria.



Evangelinessä on 1800-luvun alun herkkyyttä.



(Vähän raikastetta.)


Tämä on vähän melkein tökeröä, mutta kysynpä silti! Kenen asu heistä on suosikkisi? En kysy, että kuka heistä on suosikkisi, sillä he kaikki tietysti ovat nuppusia!






6 kommenttia:

  1. Ihana varsinkin tuo Annan kukkahuntu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se pitsi on aivan ihanaa! Sitä on joku reilut kolme metriä, joten se oli vähän haastava viritettävä pienen nuken päälle :D Jännästi asiaa helpotti, kun keksin yhdistää sen pariin metriin valkoista leveää pitsiä, vaikka sittenhän virittelemistä oli entistä enemmän :D

      Poista
  2. Esteri, mutta kaikki on superihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hänen asunsa on varmaan minunkin suosikkini (ja mieheni!)kaikessa röyhelöisyydessään. Mutta koska Essi on ensimmäinen Animator-nukkeni ja siten ensirakkauteni, hän on oikeastaan aina suosikkini. Vaikka kaikki ne ihania on.

      Poista
  3. Kerrassaan suloisia morsiusneitoja! Minun silmääni kaunein tyyli on Evangelinen asukokonaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin kyllä Evangelinen tyyli on ehein ja siten kaunein. Mutta siitä huolimatta Ester taitaa olla suosikkini. Ehkä mulla menee tässä nyt nuket ja tyylit sekaisin, mikä on vähän epäreilua...

      Poista