perjantai 4. toukokuuta 2018

Majanrakennuspuuhia (minimittakaavassa)

He ovat valinneet itselleen erinomaiset majanrakennusasut (vaaleanpunainen villapipo ja ihastuttava villatakki ovat ystäväni käsialaa), mikäli majanrakennusasun erinomaisuus mitataan värikkyydessä:


Nilkat pitää pitää lämpiminä näin petollisten kevätsäiden aikana:


Kun asut oli hyviksi todettu ja retkikassi pakattu, oli aika etsiä koirankakaton paikka majaa varten ja rakentaa se. Sitten oli vuorossa majan koristelu (kulahtaneilla) vappupalloilla ja kevätkukkasilla. Koristelun jälkeen majassa oli mukava viettää tupaantuliaisia keskipäiväteen merkeissä. 

 
 Kyllä on tyytyväisen näköiset majanrakentajat!

Suorastaan muikeana ovat.
 
 Kettu auttoi teen kattamisessa.

Anna oli ilmapallovastaava, joten hän kävi jatkuvasti tarkastamassa, että ne ovat hyvin kiinni.

Tässä leikitään Hermione Grangeria. Tulejo teekannu, kuuluu loitsu! Mutta kun lohikäärmeensydänjuurinen taikasauva unohtui kotiin, ei teekannu tullut.





2 kommenttia:

  1. Tytöillä näyttää olleen todella hauska päivä: itsetehty maja, ilmapalloja ja teetä ketun kanssa! Ja mahtavat asut värikkyydessään ja kerroksellisuudessaan! MItä muuta sitä nukke tai ihminen voisi toivoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sekä minulla että tytöillä oli hauskaa :)
      Modernit nukenvaatteet (ja just lastenvaatteet) on siitä kivoja, että niissä pääsee pelaamaan näkyvällä kerroksellisuudella. Ja voi tehdä villejä yhdistelmiä! Aikakausipuvuissa todellakin on kerroksellisuutta aina, mutta se ei välttämättä näy päälle (paitsi helman uhkeutena).

      Poista