maanantai 19. syyskuuta 2016

Nukkejen kuvaamista Irlannissa: rokokootakki ja vihreää

Tässä linkki tekstiin, jossa on tarinaa itse kuvaamispuuhista.

Ja tässä kuvia nuken pierrot-henkisestä rokokootakista. Lisään takkiin myöhemmin vielä vaaleansiniset silkkiruusukkeet. Silkkinauha hommaa varten on ollut olemassa jo hyvän tovin, mutta en ole jaksanut toimertua ompelemaan ruusukkeita paikoilleen.


Pidän takin profiilista. Lyhyt töpötörötinhelma on hauska.





(Vähän vihreää fiilistelyä sekaan.)


Takki ei istu ihan niin napakasti kuin olisi soveliasta. Tässä tosin ei ole kureliiviä alla. Mutta kureliivinkin kanssa miehusta vähän repsottaa.





Töpötöröttimet töröttävät tässä turhan terhakasti.


(Lisää vihreää fiilistelyä.) (Nuo karhunvatukat olivat nameja.)


Takki on herttaisen maalaishenkinen näin. Mutta uskoakseni vaaleansiniset silkkiruusukkeet vain herttaistavat takkia lisää. Täytyy viitsiä ommella nauhat paikalleen joskus vielä tämän vuoden puolella!




2 kommenttia:

  1. Nämä kuvat ovat kuin satukirjasta! Miten kaunista vihreää ja ihastuttava asu! Vielä toistamiseen on ilmaistava tyytyväisyyttä siitä, että suunnitelma A toteutui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee Irlanti-kliseeksi, mutta siellä on kyllä satumaisen vihreää. Puiden muodostamat holvit teiden yllä ja kaikki tuollaiset notkelmat, missä on vettä ja puita... Aijee. Ei riitä sanat sille kauneudelle ja vihreälle valolle. (Nyt kun sanot, saan kanssa Tähkiksestä ja tuosta maisemasta jonkun klassisen sadun assosiaation. Hanhet vain puuttuu.)

      Poista