tiistai 8. huhtikuuta 2014

Paljon tapahtuu ja on tapahtumatta

Kissa on kotiutunut. Se on jopa uskaltautunut istumaan ulko-oven viereen hetkeksi aurinkonpaisteeseen. Valitettavasti joudumme kuitenkin muuttamaan lähikuukausina, ja tulevassa kodissamme ei välttämättä ole kissalla yhtä kivaa. Ei välttämättä minullakaan, mutta se on kai asennekysymys.

Eli kissa on kotiutunut (1) ja vuokrasopimuksemme on irtisanottu (2). Siinä on kaksi tapahtunutta asiaa. Yksi ei-tapahtunut asia (toistaiseksi) on uuden kodin löytyminen (-1). Se käy hermoille (3).

Aloin lukea Dickensin Pikku Dorritia (4). Sekin on tapahtuma, kuten myös se, että Dorrit jäi kesken (5) äkillisen Annan Karenina -innostuksen vuoksi (6). Anna Karenina jäi kesken (7) äkillisen Salainen puutarha -innostuksen vuoksi (8). Luin Salaisen puutarhan (9) ja kirjoitin siitä tänne (10). Lisäksi olen innostunut vaihteeksi englantilaisista kartanoista (11) ja olen lukenut Linnunrata-trilogian kohta jo puoleenväliin (12).

Olen nimitellyt kissaa söpöksi noin 17 kertaa päivässä (1151) ja leikkinyt sen kanssa tosi paljon (1687, joka on muuten vuosi, jolloin Jean-Baptiste Lully kuoli). Nyt Arthur kehrää sylissäni (1688) ja äsken se haukotteli (1689) niin, että sen hampaat kolahti päin pöydän reunaa (1690).

Eli paljon tapahtuu. Se tuli varmasti nyt selväksi. 

Sitä mitä ei tapahdu, on vaikeampi todentaa. Mutta kyllä se lista on vähintään yhtä pitkä kuin tapahtuneiden asioiden. Mikään ufo ei ole abduktoinut minua minnekään (-2). Tudor-nukketaloprojektini ei etene (-3). Amerikanserkku ei ole kuollut (-4) eikä testamentannut minulle mitään (-5). Jne, aina äärettömiin lukuihin saakka.


1 kommentti:

  1. En kestä! Loistavaa numerointia! :D
    Haluaisin tavata Arthurin. (En ole varma, haluaisiko Arthur tavata mut.)

    VastaaPoista