torstai 7. heinäkuuta 2011

Kaappitalo (?)


Seuraavaksi pitää minun menemän syömään. Mutta ensin kerron pikaisesti, että järjestin eilen sinisen kaapin keskimmäisen hyllyn ja sain melkein valmiin pikkuisen nukketalokerroksen. Liitän tähän piirroksen tämänhetkisestä hyllytilanteesta:

Aion tehdä hyllylle joskus vielä seuraavat asiat: 1) Korvaan seinänvirkaa tekevän verhon väliseinällä. 2) Tapetoin seinänrakentamisen seurauksena syntyvän kamarin William Morris -tapetilla. (Koska en voine käyttää sitä tudor-talossa, on sitä jonnekin ängettävä.) 3) Rakennan liesikuvun. 4) Jotakin muuta teen myös.

Toistaiseksi hyllyä asuvat punapäinen pikkutyttönukkeni ja harmaalettinen arvokas neitinukkeni. Heidän irtaimistonsa ja asunsa ja olemuksensa ilmaisevat, että hyllyasuminen on alennustila. (Klassikkojuttu nukkekodeissa tämä tyytyväinen alennustila-asuminen.) Totiseen pulaan he joutuvat kuitenkin vuonna x, kun irlantilaisrouvani tulee vaatimaan perintöhuonekalujaan majatalon sisustamiseen. Vuoteen x on tytön ja neidin onneksi vielä pitkälti aikaa, koska siihen mennessä minulla on jostakin saatava tilaa majatalonukkekodin sijoittamiseen muualle kuin keskelle olohuoneen lattiaa.

2 kommenttia:

  1. Tämä on pakko nähdä. Pian. Joko siihen on tarina? Punapää ja harmaapää kuullostaa ihan Annalta ja Marillalta, mutta lienee puhtaasti sattumaa. Ihana idea, sininen kaappi on justiinsa kuin tehty nukkekodiksi. Kokonaan... Mieti, sähköt...

    VastaaPoista
  2. Pitäiskö mun uhrata koko kaappi? Eikä vain yhtä hyllyä? Voi kamalaa, sehän olis kamalaa!

    VastaaPoista