torstai 7. heinäkuuta 2011

Kolme asiaa melonista, paitsi se yksi on ehkä enemmän Pohjois-Koreasta

1) Minusta on jotenkin kivaa se, että ihminen, esimerkiksi mieheni, voi tulla kotiin kaupasta ja sanoa toiselle ihmiselle, esimerkiksi minulle, että ''ostin vain kaksi hedelmää'' ja katsoa toisen naamaa (esimerkiksi minun), miten se melkein venähtää, että kaksiko vain, kun hedelmät ovat melkein loppu, ja sitten ne kaksi hedelmää osoittautuvatkin 6 kiloksi melonia.

2) Se, että ihminen sanoo ostaneensa kaksi hedelmää ja tuo kotiin silti 6 kiloa hedelmää, on minusta samassa kategoriassa painiva asia kuin se, että ihminen sanoo, että salaperäinen Pohjois-Korea on oikeastaan melkein naapurimaamme, koska meitä ei erota toisistamme kuin vain yksi maa.

3) Melonia leikatessani (nimenomaan vesimelonia) minulle tulee aina mieleeni Richard Scarryn se kirja, joka kertoo asioista ympäri maailman.

Tämä viesti on kirjoitettu Morre de Papanoasta.

2 kommenttia:

  1. Tiesitkö, että vesimeloni ei ole sukua muille meloneille, vaikka sillä on sama sukunimi. Se on varmaan joku tosi ovela agentti.

    VastaaPoista
  2. Minusta olisi kivaa, jos vesimelonit ja muutmelonit olisivat marjoja! Tai edes epähedelmiä. Mutta en muuten tiennyt, että vesimeloni ei ole meloni.

    VastaaPoista