sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uusin nukkekodin tilkkutäkki

Tuo tulee kerrossänkyyn (jonka tein juuri ja petsasin vielä juuremmin ja nyt haisee ja päästäkin vippaa). Kerrossängyn alakerran laitaan poltin neuvostoliittolaisella epäpaloturvallisella kolvilla samaiset kirjaimet kuin täkissä. Yläpedin laitaan poltin kirjaimet T, P, T, M, jotka kirjon myös täkkiin, jonka seuraavaksi teen yläpetiä varten. Sitten tietysti on patjojen ja tyynyjen tekeminen myös.

Sänkyyn siis tulee neljä paikkaa kerrosta kohti, mutta sänky on ihan normaalikokoinen. Nukkujat sattuvat olemaan alamittaisia ja nukkuvat rivissä poikittain suhteessa sängyn pituussuuntaan. Heidän nukkumasijansa on huolella mietitty, siksi on paikat myös nimikoitu. Titon ja Marmeladen, samoin kuin Tikon ja Maxmiliamin, on välttämättä nukuttava päädyissä, koska muussa tapauksessa päädymmäiset tulisivat potkituksi lattialle. Sitä paitsi jos T ja M -henkilöt nukkuisivat vierekkäin, he nujakoisivat toisensa hengiltä ennen nukahtamista tai toisaalta kertoisivat niin järeitä kummitusjuttuja, että muut eivät kykenisi nukkumaan viikkokausiin.

Täkin nimikirjaimista on huomioitava se, että Tassien T on tietysti erittäin sievä ja tunnollinen ja Audan A on tietysti koukeroinen. Auda olisi halunnut vaaleanpunaista lankaa omaan nimikirjaimeensa, mutta koska Marmelade ja Tito olivat sitä mieltä, että punaisia pitää olla kahta sävyä ja niiden pitää olla vuorotellen ja että Marmeladella pitää olla kirkkaanpunainen lanka, ei Audalla ollut mitään jakoa saada tahtoaan toteutetuksi. Täkin ulkoasu ei ole ihan turhantarkka, koska se on nelikon itsensä tekemä. Mietin miten teen yläpedin täkin kanssa. Jos se on Tikon, Paspartout'n, Tassun ja Maxmiliamin tekemä, siitä on tultava tosi raju.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti