torstai 18. lokakuuta 2012

Nimiehdotuksia Pseudo-Hittylle

On kyllä kummallista, miten makeanhimossaan voi syödä mitä tahansa karkkia. Vaikka karkin mausta tulisikin mieleen oksennus. Kaikkeen sitä alistuu.

Pseudo-Hittylleni on tullut jo nimiehdotuksia. (Ja yksi kielto olla kutsumatta viatonta nukkeparkaa Pseudo-Hittyksi.) Suosikkivaihtoehtojani etunimeksi ovat:

Amanda, Amelia, Anna, Annabelle, Bertha, Carrie, Cecilia, Ciciliana, Elisabeth, Eugenie, Maryce, Matilda, Milly, Mitelle, Poppie, Sallie.

Mikä nimi saa kannatuksenne? Tai nimiyhdistelmä? Ei tyttöparalla tietysti nyt vain yhtä nimeä ole! Ja sukukin pitäisi olla ihmisellä!

Nimivalinnan taustaksi kerrottakoon, että Pseudo-Hittyhän on löyhän historiallisen taustansa vuoksi ehdottomasti kotoisin Pohjois-Amerikan Yhdysvalloista. (Löyhä hänen historiallinen taustansa tietysti on, koska hän on Pseudo-Hitty eikä Hitty.) Aikakausi on pukeutumiskysymysten vuoksi välttämättä siinä 1850-luvun lopulla tai 1860-luvun alussa ja nuken kodin täsmällinen maantieteellinen sijainti on jossakin pohjoisvaltion pikkukaupungissa (jottei tarvitse lähteä sisällissotaa karkuun).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti