sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sekalaista sorttia

Hmh. Ehkei se jyrän alle jäänyt olo ollutkaan sitten pelkkää flunssaa. Sairastamiselle ei tosiaan olisi ollut tarvetta, mutta sairauslomalle sitä jouduttiin, minä ja persoonani. Olen kuulemma työuupunut. Siltä kieltämättä on tuntunutkin, mutta luulin, että se on sitä samaa mitä kaikilla.

No, kannoin oppikirjat saunaan lepäilemään ja tein pienen nuken. Pientä nukkea ihminen tarvitsee siksi, että pieni nukke ei tarvitse vaatettamiseensa isoja kangaspaloja. On edullisempaa toteuttaa pakkomiellettään 17cm korkeaan nukkeen kuin 30 cm korkeaan. Nyt on jo suunnitteilla, alusvaatteiden lisäksi, kaksi kuviopuuvillamekkoa ja valkoinen puuvillamekko, jossa on paljon paljon valkoista puuvillapitsiä. (Ei saa päästää enempää suunnitelmia aivoihin, ettei tule hätä ommella.)

Mies ja kännykän kamera ovat muutaman sadan kilometrin päässä tällä haavaa, joten en saa kuvia nukesta tähän väliin. Huomenissa ehkä sitten.

Aloitin eilen gluteenittoman ruokavaliokokeilun. Uusien tutkimusten mukaan keliakia ei olekaan niin simppeli juttu kuin on luultu. Ja sitten on joku semmoinen juttu, kuin gluteeniyliherkkyys. Oireita on muun muassa väsymys ja sumea olo, joten miksei tällainen kestoväsynyt nyt sitten kokeilisi, mitä tekee gluteenittomuus. (No, en kokeilisi, ellei perheessä olisi keliakiaa ja viljansyöntiongelmia. Mutta kun kaikilla muilla sisaruksilla on virallisesti jompaakumpaa, ehkä ei tee pahaa minunkaan tarkistaa asiaa.) Jännä nähdä, miten käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti