tiistai 15. marraskuuta 2016

Joulukortteja



Mainos! 

Kun minua vähän patisteltiin, sain aikaiseksi painattaa joulukortteja myyntiin. Tai joulukorttia. Yksi ja sama kuva kaikissa. Eli hauska joulumaalaus parin vuoden takaa. Kuvassa porot kurkkivat vanhan koulun ikkunasta, että miten lapsosten joulujuhla etenee. Kortteja voi ostaa 10 kappaleen seteissä Varalusikka-nettikaupasta. 

Mainos päättyy!



3 kommenttia:

  1. Varsin suloinen ja teknisestikin onnistunut, eiköhän mene kaupaksi! Omat joulukorttini ovat jo hankittuina, väkertelin niihin kuvan itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Kun sanot "hankittuina" viittaatko siihen, että painatit kortteja? Eli et askarrellut koko sarjaa itse? (Minua häkellyttää suuresti se, miten moni edelleen askartelee kortit käsin. Onnistun joka vuosi tekemään 1-3 korttia itse :D En ymmärrä, miten joku onnistuu askartelemaan vaikkapa 40 korttia. Tai enemmän!)

      Poista
    2. Kieltämättä epäselvä ilmaus, painatin siis kortit itsetehdyllä kuvalla. Häkellyttävää on minustakin, siitä täytyy saada jonkinlaista nautintoa jos tekee kymmeniä kortteja itse - ja se taitaa olla tarpeen aloittaa jo huisin aikaisin!

      Poista