keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Seuraneitikoulutettava Astrid

Uusi kissamme, Astrid Mimmi Lumikki Lyydia, on asunut meillä nyt kohta kuukauden, joten on aika esitellä kissahenkilö, joka oletettavasti tulevaisuudessa aina välillä vilahtelelee blogissani.

Tässä passikuvatyyppinen informoiva dokumentti Astrid-kissasta.

Tässä toisaalta aivan yhtä informoiva dokumentti.

Astridin koulutus alkoi heti sen saavuttua tänne. Toisena päivänään uudessa kodissaan se jo perehdytettiin islantilaisen kaarrokeneuleen saloihin.

Islantilaisen kaarrokeneuleen saloja.

Muutamassa päivässä Astrid jo oppi, että laaduntarkkailu tapahtuu parhaiten vieressäni. Aivan ei seuraneitikoulutettava vielä kuitenkaan ole saavuttanut edeltäjänsä ammattitaitoa. Mutta pitää antaa aikaa! Astrid on nyt 11 kuukautta vanha, Arthur-neiti oli paljon kypsemmässä iässä ja sen puolesta oppinut yhtä ja toista. (Nuoressa neidissä on kuitenkin ainesta. Se viihtyy erinomaisesti sylissä ja lähellä.)

Astridissa on ihan aitoa oppimishalua.

Asennetta löytyy myös. Tai kiinnostusta maantieteeseen?

Astrid-kissa opin tiellä.

Olemme ehtineet perhetyä jo tilkkujen sommitteluunkin.

Astrid osoittaa asianmukaista mielenkiintoa renessansipukuprojektiani kohtaan. Kyllä tästä vielä pätevä seuraneiti saadaan.



1 kommentti:

  1. Ihana koulutettava:) leppoisalla otteella hãnestãvarmaan tulee oikein hyvä seuraneiti, kissoille tyypillistä omapãisyyttä unohtamatta...

    VastaaPoista