tiistai 12. maaliskuuta 2013

Uuden nuken alusvaatteet

Uusi nukke alkaa näyttää nukelta! Mutta voi, sillä on vakavia leikkauksia edessä! Sille joudutaan tekemään vielä kallonsiirto, koska peukalomurtumaan ainoa hoitokeino on koko käden amputaatio ja implantin asentaminen. Lisäksi poloisen pitää kestää vielä hiustenistutusoperaatio sekä olkapäiden täyteläistäminen, joka tapahtuu nukkemaailman botoxilla, vanulla. Mutta nyt sillä on kuitenkin hyvä hetki. Se nauttii elostaan kirjahyllystä evakossa olevien kirjojen keskellä ja etenkin siitä, että se on päässyt kohoamaan alennustilastaan, jonka muodosti naurettavat kuplamuovisuojat käsissä ja punainen rahvaan huopahilkka päässä. (Valitettavasti keksin kuplamuovisuojat käsiin vasta peukalomurtuman jälkeen.)

Alushameen hihansuihin ja kaula-aukkoon voisi ehkä laittaa vielä kapeaa pitsiä tai sitten nauhaa.
Kengät ovat toiselta Sveitsin-nukeltani lainassa. Sukat ompelin itse lapsuudenaikaisista prinsessasormikkaistani, jotka löytyivät viikonloppuna siskon vintiltä. Koska sormikaspitsi on joustamatonta, krympyt nilkoissa on vain hyväksyttävä.

Seuraavaksi olisikin sitten sinisen silkkihameen ompelemisen vuoro. En osaa millään päättää mallia, mutta alaslaskettu vyötärö siihen tulee ja pitsiä ja valkoista satiininauhaa ja ruusuke lanteille. Mutta puhvihihat vai suorat hihat? Rypytetty vai sileä miehusta? Runsas helma vai linjakas A-malli?




1 kommentti:

  1. Suorat hihat, yksi ääni. Muuten en osaa nyt ottaa kantaa isommin pohtimatta. Alusmekko on jo ihana ja nostalgiavintagesukkahousut ihanasti makkaralla kuin Magdaleenalla konsanaan.

    VastaaPoista