maanantai 28. tammikuuta 2013

Vielä lisää maalattuja nukkekotimööpeleitä

Koska se ensimmäinen mustaksi maalattu vitriinilipasto menee tudor-taloon, maalasin toiseen taloon sille jo korvikkeen Piirongin huonakelusettien perinteisestä pikkupöydästä. Valitettavasti käsi alkaa olla taas kipeä, jonka vuoksi en enää ihan pystynyt keskittymään maalaamiseen. Huokaus. Johan tässä vuoden lepäsin kättäni ja nyt jo kuukauden olen sitä taas käyttänyt. No, kumminkin, selityksen makua ehkä, mutta ihan oikeasti kyllä ei enää irronnut piiperrystä pöydän jalkoihin ja reunoihin. Kaloihin asti selitys ei riitä. Ne nyt vain oli hankalat maalata (oli malli, pöllöyksissäni innostuin kaloista). Meinasin jo pyyhkiä kaiken pois, mutta tulin siihen tulokseen, että jos se nyt kumminkin nukkekodin takaseinällä menisi noin, jalkoineen päivineen, maljakkokin päällä vielä. Välillä sentään hoksaan, että suhteellisuudentaju on pettämässä, kun pidän sutena semmoista, joka on ihan kiva.

Valkoisen lipaston maalasin jo luopuneena kaikista esteettisistä rajoitteista. Se on oikeastaan satulipasto nyt. Kiva siitä tuli, mutta luupilla sitä ei passaa syynätä. Kuvissa se on aika onnistunut :-)

Nyt täytyy jättää nukkekoti vähäksi aikaa jäähylle (vaikeaa on semmoinen), että saan ehkäistyä käden totaalisen uudelleenpossahduksen. Koska joka tapauksessa nukenkenkiä on pakko suutaroida, jostakin pitää ryöstää lepoa jäsenistölle. Eli potkaiskaa nilkkaan, jos lataan tänne kuvia uusista askarteluista, jotka eivät ole nukenkenkiä.

Kalapöytä.
Lintulipasto.
Lintulipaston kyljestä joskus toinen kuva.

1 kommentti:

  1. Kyllä nää on sitten kauniita ja huoneet näyttää niin kodikkailta, että ihan. Niissä on tunnelmaa.

    VastaaPoista