sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tudor-talon palasia

No niin. Tässä kuvallista todistusaineistoa tudor-taloni olemassaolosta. Kuvassa tuossa alla näkyy talon kaikki palat ja rakennuspuuhaa varten hankittu vahakangasliina näkyy myös. Se on osoittatunut käytännölliseksi hankinnaksi eikä edes haise enää.

Palasia on aika paljon. 23 kappaletta on niitä palasia, joista muodostuu talo. Sellaisia palasia, joissa ei olisi vinottua reunaa, aukkoja, kulmia (muita kuin suorakaiteen kulmia) tai uria, on tasan kaksi (2) kappaletta. Niin että ei olisi kiva lehtisahalla omakätisesti yrittää sahata vanerista kopiota talosta :D Noiden peruspalojen lisäksi on tieysti tukipalasia, ovia, ikkunoita ja listoja, listoja, listoja. Yhteensä näitä pikkupaloja on n. 140, jotka kaikki pitää petsata. Hip ja hei. Ehkei kannata pitää kiirettä. Voi muuten mennä hermo. (Alla olevassa kuvassa näkyy pikkutavara pakkauksissaan. Ei uskois, että ryöjiä on niin monta.)

Tällainen siitä tulee malliltaan ja kooltaan. Se on pieni nukkekoti, mutta isompi se silti on kuin oletin, että se olisi. Laitoin mittakaavarekvisiitaksi esineistöä sisälle, mutta eipä tästä kuvakulmasta mistään mittakaavasta saa selvää. (Paitsi silmämääräisesti voi hahmottaa, että se on 1:12?)
Sitten eri kulmasta. En hoksannut käyttää tukipilareita tukina vielä tässä vaiheessa:
Portaiden alla on tila varastokomerolle!
Piha-alueen pilarit:
Semmoisen muotoinen talo. Viimeisessä kuvassa ihan kuin Thornfield tulipalon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti